Laarakkers in de prijzen gevallen op het evenement de Ondernemerprijs 2021 Land van Cuijk en Noord-Limburg

 

“Netwerken is samenwerken”, dat was de essentie van het gesprek tussen Wiljan Laarakkers, J.H. Laarakkers BV en Boyk Martens, Wim Martens Logistics op het kennisfestival en de uitreiking van de Ondernemersprijs op 4 november in Cuijk. Beide bedrijven maken deel uit van de Laarakkers Groep.

De samenwerking met klanten alsook met andere partners heeft ervoor gezorgd dat deze twee bedrijven sinds januari 2021 hun krachten bundelen. Ook de recente overname van het kippertransport van Hurkmans is daar een sprekend voorbeeld van. Ook al is er nog een licht verschil in inzicht tussen de “zware” ondernemer Wiljan en de 29-jarige Boyk wat betreft de betekenis van netwerken, maar uiteindelijk waren ze het toch met elkaar eens. – Alleen ga je sneller, samen kom je verder! –

Later op de avond werden de 3 opmerkelijke ondernemers uit de regio waaronder naast Wiljan Laarakkers, Karel Jennissen, N+P Groep en René van der Vleuten van Globemilk nog een keer in het zonnetje gezet.

Wiljan heeft (samen met Marcel) de prijs voor de opmerkelijke ondernemer ontvangen volgens de jury voor “succesvolle risicobeheersing, toekomstwijzende samenwerkingsverbanden en een sterke en succesvolle digitalisering van de organisatie”

Het hoogtepunt was de uitreiking van de Ondernemersprijs 2021, de keuze was dit jaar voor het eerst bewust gemaakt voor jonge ondernemers uit de regio. Marloes Kepser heeft de 25ste Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg gewonnen. De onderneemster van Kepser uit Cuijk is daarnaast ook publieksfavoriet. De zilveren prijs gaat naar Arno van Lankveld van AVL Motion Groep in Westerbeek en Wout Seuren van KWS Seuren in Beugen.“Het stimuleren van jonge ondernemers – ze naar een hoger level brengen – is  een goede keuze. We zijn hier met z’n allen goed bezig in deze mooie regio, maar we hebben die jonge ondernemers straks keihard nodig.”

Het was een schitterende avond, met een leuk publiek, waaronder veel familie en medewerkers van Laarakkers

 

Foto: Patrick Bongartz voor de Ondernemersprijs