Klanten en partners


Klanten

Met ruim 600 internationale sloop-, bouw- en vastgoedprojecten per jaar, ontzorgen wij klanten in uiteenlopende sectoren. Hieronder een overzicht van onze klanten waarmee we samen ruimte maken voor de toekomst.Ballast Nedam

Ballast Nedam is een bouw- en ontwikkelbedrijf dat van kleinschalige opdrachten tot grote infrastructurele werken of hoogbouw onder complexe omstandigheden uitvoert.


Bots

Bots Bouwgroep is als bouwbedrijf gespecialiseerd in de realisatie tot en met nazorg van uiteenlopende bouwprojecten en -oplossingen.


Cornelis Huygens

Cornelis Huygens (her)ontwikkelt bestaand en nieuw vastgoed met beheer van investeringen voor eigen risico.


Woningcorporatie Destion

Destion is dé woningcorporatie voor Noord-Limburg met woningen in de gemeenten Gennep, Bergen en Mook en Middelaar.


Driessens

Driessens is één bedrijf in geveloplossingen met twee productgroepen in hout en kunststofkozijnen. Driessens is gespecialiseerd in het seriematig produceren van kozijnen voor woningen met name in de bestaande woningbouw.


Dura Vermeer

Dura Vermeer levert als bouwbedrijf uiteenlopende oplossingen in de bouw, infrastructuur, engineering en dienstverlening.


Elk

De onderhoudsspecialisten met vestigingen in Nijmegen, Gemert en Eindhoven houdt zich bezig met wijktransformatie, renovatie en onderhoud. Elk wil de transitie naar duur­zame en vitale wijken versnellen door sociaal en technisch te innoveren


Enexis Netbeheer

Enexis Netbeheer verzorgt de distributie van energie in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland.


Friesland Campina

Friesland Campina produceert voeding op basis van zuivel voor heel specifieke groepen consumenten, zoals peuters of volwassenen met speciale behoeften. Daarnaast levert Friesland Campina aan de voedingsindustrie en farmaceutische industrie ingrediënten voor hun producten.


Gebr. Janssen bv

Het bedrijf is aktief in Beugen (sanitair, dakbedekking, riool- en installatietechniek) Horst (sanitairspeciaalzaak) en Venray (sanitairartikelen en badkamers).


Gemeente Land van Cuijk

De gemeente Land van Cuijk houdt zich bezig met zaken die rechtstreeks van belang zijn voor de mensen in de regio Land van Cuijk.


Heijmans

Heijmans bouwt aan de contouren van Nederland en combineert de activiteiten Vastgoed & Woningbouw, Wegen & Civiel en Utiliteit.


Kadans

Kadans Science Partner richt zich op de ontwikkeling, belegging, bouw, financiering, koop, verhuur en beheer van bedrijfs- en kantoorgebouwen in combinatie met laboratoria, cleanrooms, R&D ruimten, geconditioneerde ruimten, tech hallen en pilot plants voor R&D afdelingen van bedrijven, kennisinstellingen en kennisintensieve bedrijven in innovatieve sectoren.


Mariënburg Campus

Mariënburg Campus is een complex bestaande uit een universiteit, diverse kantoorpanden voor Data Science gerelateerde bedrijven en appartementencomplex voor studenten.


Mooder Maas

Mooder Maas is een aannemerscombinatie, bestaande uit de hoofdaannemers Dura Vermeer en Ploegam, voor de gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum.


Nutricia

Nutricia Early Life Nutrition zet als voedingsproducent van voeding actief in voor de eerste levensjaren door stimulatie van gezonde voeding en eetgewoonten in de eerste 1000 levensdagen.


Raedts

Bouwbedrijf Raedts verricht service, onderhoudt, verbouwt, renoveert en beheert gebouwen voor uiteenlopende opdrachtgevers.


Rendon

De Rendon Onderhoudsgroep bestaat uit een renovatiebedrijf, aannemersbedrijf, bouwbedrijf, twee schildersbedrijven en een bedrijf voor inspectie- en onderhoudsadvies.


Sligro Food Group

Sligro Food Group bestaat uit foodservicebedrijven in Nederland en België die met een totaalpakket food en aan food gerelateerde non food producten en diensten actief zijn in de groothandelsmarkt voor de etende en drinkende mens.


Strukton

Strukton Worksphere ontwikkelt oplossingen voor onderhoud, nieuwbouw, ontwikkeling en renovatie.


Synvest

SynVest beheert beleggingsfondsen in aandelen, obligaties en vastgoed.


Van der Horst aannemers

Het aannemersbedrijf Van der Horst aannemers uit Mill is  specialist op het gebied van sport & recreatie, onderwijs, bedrijfshuisvesting, horeca, publieke gebouwen, service en onderhoud.


Van Wijnen

Door te ontwikkelen, bouwen, beheren en onderhouden helpt Van Wijnen mens en maatschappij aan gebouwen die de kwaliteit van het wonen, werken, leren en leven verhogen.


Wonen Limburg

De woningcorporatie Wonen Limburg beheert sociale huurwoningen, vrije sectorwoningen, zorg eenheden, bedrijfsruimten, winkels en garages in Limburg.


Woonstichting ’thuis

Als verhuurder van sociale woningen levert ’thuis een actieve bijdrage aan een duurzame, toekomstbestendige samenleving waarin iedereen mee kan doen.
Partners

Laarakkers maakt gebruik van diverse netwerken voor kennisdeling, professionaliseringsslagen en innovaties. Hiervoor hebben we een partnerportfolio met duurzame ondernemingen samengesteld.Laarakkers Democom

Laarakkers-Democom is een samenwerking tussen Laarakkers en Martens Democom, die zich toelegt op de industriële sloop van kerncentrales, energiecentrales en koeltorens in Duitsland.


L+J Recycling

In samenwerking met L+J Recycling zorgen we ervoor dat, in Kamp Lintfort Duitsland, uiteenlopende afvalstoffen als beton en gemengd bouwpuin uit sloopprojecten duurzaam recyclen tot nieuwe bouw- en grondstoffen.


Wim Martens Logistics

Wim Martens Logistics is opgericht in 2003 en is gespecialiseerd in het kippertransport van zand, grind, steenpuin, menggranulaat en ander recyclingmateriaal. Het bedrijf heeft klanten in Nederland, Duitsland en België en is daarmee een ervaren partner voor grensoverschrijdende transporten.


Koninklijke Smals

Met onze partner Koninklijke Smals werken wij samen aan de duurzame productie en verwerking van betongranulaat en -zand van goede en constante kwaliteit als grindvervanger voor het nieuwe beton.


Langen Grondverzet

Samen met onze partner Langen Grondverzet delen we het terrein op de Stalenberg 18 in Sambeek. De wekzaamheden van het grondverzetbedrijf zijn heel divers. Onder andere behoren sloop, grondwerk, transport en containerverhuur tot de diensten van Langen Grondverzet.


Locares Vastgoedontwikkelaars B.V.

Laarakkers RESITE Holding B.V. en Prudentius Vastgoedontwikkeling B.V. bundelen hun krachten onder de naam Locares Vastgoedontwikkelaars om de Nederlandse project- en vastgoedontwikkelingsmarkt optimaal te bedienen. Met hun gezamenlijke kennis en kunde op het gebied van het saneren en herontwikkelen van braakliggende (industriële) terreinen en andere bijzondere locaties, dragen zij een waardevolle bijdrage aan toekomstbestendige gebiedsontwikkelingen.


Insert

Insert streeft naar hergebruik van grondstoffen, (bouw)materialen, bomen en heesters op zo hoogwaardig mogelijk niveau. De stichting Insert is in 2018 opgericht als initiatief van sloopbedrijven als online marktplaats voor herbruikbare bouwmaterialen en grondstoffen. Inmiddels biedt Insert ook materialen- en/of stoffen­inventarisatie voor opdrachtgevers, materialenopslag, het onderzoek van circulaire mogelijkheden en advies over circulaire projecten aan.