Strategie

Missie

Vooruitstrevend familiebedrijf dat vanaf de sloop tot de ontwikkeling van nieuw vastgoed vooruitdenkt en samenwerkt. Hierbij zijn wij een betrouwbare partner met de focus op het geheel en oog voor detail. 


Visie

In een milieubewuste wereld met beperkte ruimte maken wij plaats voor de toekomst door samen met onze opdrachtgevers en partners te ontzorgen vanaf de sloop tot de ontwikkeling van nieuw vastgoed.
Zo realiseren wij circulaire projecten waar we trots op zijn.


Ambitie

De mens, planeet en welvaart in perfecte harmonie, dat is onze ambitie. Dit willen we bereiken door:

▪ Doorlopend te investeren in onderzoek en ontwikkeling naar nieuwe innovatieve technieken en technologieën die ons werk niet alleen efficiënter maken, maar ook duurzamer.
▪ Samen met onze partners een actieve bijdrage te leveren aan omgevingsvraagstukken, om zo een gezonde en duurzame leefomgeving te creëren.
▪ Het thema duurzame inzetbaarheid integraal toe te passen in onze organisatie. En hiermee de prestaties, gezondheid, competenties, motivatie en betrokkenheid van ons personeel te bevorderen.
▪ Internationale kennis- en expertise uitbreiding om zo de sloop-, bouw- en vastgoedmarkt – inclusief de gehele keten – naar een hoger en duurzamer niveau te tillen.


Strategie

Om als toonaangevende speler in de sloop-, bouw- en vastgoedsector te opereren, focussen wij ons de komende periode op de thema’s innovatie en duurzaamheid en de praktische toepasbaarheid hiervan.


Wij zullen hierdoor investeren in:
▪ Verdere modernisering en verduurzaming van ons machinepark.

▪ Ontwikkeling, zelfontplooiing en deskundigheid van ons personeel, aan de hand van functioneringsgesprekken, persoonlijke begeleiding en bijscholing.

▪ Systemen en processen die de interne en externe communicatie van onze organisatie vereenvoudigen en verder professionaliseren.

▪ Nieuwe samenwerkingen aangaan die innovatie en de duurzame ontwikkeling van de sloop-, bouw- en vastgoedsector bevorderen.

▪ De kwaliteit van onze dienstverlening door constant te zoeken naar vernieuwingen en verbeteringen in onze bedrijfsprocessen met behulp van ons kwaliteitsmanagementsysteem en bijbehorende certificaten.


Op deze manier willen wij onze positie als toonaangevende totaaloplosser van uiteenlopende sloop-, bouw- en vastgoedvraagstukken behouden én versterken.