Brancheverenigingen

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en innovaties in en rondom de sloop-, bouw- en vastgoedsector, is Laarakkers aangesloten bij diverse brancheverenigingen.VERAS

VERAS stimuleert de professionaliteit en kwaliteit binnen de sloop- en asbestverwijderingsbranche.


BRBS Recycling

BRBS recycling deelt kennis en ervaring op gebied van de nieuwste afvalverwerkingsmethodieken.


VVTB

Vereniging voor Verwijdering van Toxische en gevaarlijke Bouwmaterialen (VVTB) geeft inzicht in hoe asbesthoudende materialen en andere gevaarlijke materialen op een deskundige en milieuvriendelijke wijze verwijderd kunnen worden.


Cumela

Cumela Nederland wisselt branche gerelateerde kennis en contacten uit geeft inzicht in de laatste innovaties omtrent grondverzet- en infrawerkzaamheden.


Business Club Maas Rhein

Business Club Maas Rhein is een Euregionale business club voor kennis-, informatie en contactenuitwisseling voor bedrijven gevestigd tussen de Nederlandse Maas en Duitse Rhein.


DNHK

De Duits-Nederlandse Handelskamer ondersteunt bij uiteenlopende ondernemingsactiviteiten in buurland Duitsland.


Otherwyse

Otherwyse speelt in op innovatieve maatschappelijke ontwikkelingen om de leefbaarheid in- en rondom gemeente Cuijk en Maasduinen te bevorderen.


CUBOX

Cubox deelt relevante kennis- en informatie omtrent de sloop-, bouw- en vastgoedsector.


Demolition Day

Demolition Day is een nationale sloopdag waar diverse werkzaamheden in de sloop- en asbestverwijderingsbranche worden gedemonstreerd.


Industriële Kring

Industriële Kring Land van Cuijk en Noord-Limburg stemt marktvraag en onderwijsaanbod binnen de sloop-, bouw- en vastgoedsector beter op elkaar af.


LVCM

Vastgoedsociëteit Land van Cuijk & Maasduinen (LvCM) wisselt vastgoed gerelateerde vakkennis uit en helpt bij het ontwikkelen en onderhouden van vastgoedrelaties.


OVRV

Ondernemersvereniging Regio Vierlingsbeek (OVRV) wisselt kennis en informatie uit met ondernemers die gevestigd zijn in de gemeente Boxmeer.