Sligro Veghel

Veghel
30-05-2018 t/m 23-05-2019
Sloop, Asbest

In oktober 2018 zijn we gestart met de asbestsanering van het hoofdkantoor van de Sligro Food Group aan de Corridor 11 in Veghel.

We zijn begonnen met het verwijderen van het complete dak van het hoofdkantoor van de Sligro. In de dakconstructie was asbesthoudend materiaal verwerkt. Om het dak te kunnen verwijderen hebben we in overleg met alle betrokken partijen (omgevingsdienst, veiligheidsdeskundige, opdrachtgever en bouwaannemers) een plan opgesteld om het op een zo efficient mogelijke en veilige manier te verwijderen. Een onderdeel daarvan vormde ook het verwijderen van alle plafonds, wanden en vloerafwerkingen op de eerste verdieping.

Onze werkzaamheden zijn onderdeel van alle werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden om het complete gebouw aan te passen aan de eisen van deze tijd, daarbij rekening houdende dat Sligro de ambitie heeft om uit te groeien tot een internationaal foodservice speler.

Om de verbouwing uit te kunnen voeren zijn alle medewerkers tijdelijk verhuisd naar een ander kantoorpand. Het nieuwe kantoorpand biedt straks plaats aan 650 werkplekken.

Wij hebben onze werkzaamheden medio december 2018 afgerond. De totale verbouwing van het hoofdkantoor zal in november 2019 gereed zijn.