Marienburg klooster Den Bosch

Den Bosch
13-09-2016 t/m 05-04-2017
Asbest

Begin december 2016 is door Jagers Asbestinventarisatie de laatste eindcontrole van de door ons uitgevoerde asbestsanering van Klooster Marienburg in Den Bosch uitgevoerd. Het werk is goed verlopen en alle betrokken partijen waren tevreden over de vakkundige aanpak.

De werkzaamheden betroffen diverse Klasse 3 saneringen (leidingisolatie). Enkele containments hadden een oppervlakte van meer dan 200 m² die zonder problemen in 1 keer werden vrijgegeven. Jos van Beljouw, van Jagers Asbestinventarisatie, heeft namens de opdrachtgever de werkzaamheden begeleid. Hij kwam tot de volgende conclusie:

“Woensdag 17 november is de eindmeting uitgevoerd van de leidingisolatie op de zolder van het Haakgebouw. Deze meting is met goed gevolg afgerond. Vandaag heb ik een rondje gelopen in het afgeleverde containment en foto’s gemaakt. Hieronder ziet u een klein overzicht van het werk. Het containment is vakkundig, strak en van goede kwaliteit. Het is een oppervlakte van meer dan 200 m² en stofvrij opgeleverd. Een knap staaltje werk van de medewerkers van Laarakkers.”

Bekijk de foto’s om een indruk te krijgen van de door ons uitgevoerde werkzaamheden.