Laarakkers op de Expo New Energy

Over de Expo New Energy

Van 7 tot en met 9 april vindt de Expo New Energy plaats in het Inspyrium in Cuijk.

Hier draait alles om waterstof en nieuwe energie. Tijdens het event krijgen ondernemers en studenten uit de regio informatie over waterstof als nieuwe energie en alternatief voor fossiele brandstoffen. Ook bespreken ze samen mogelijke toepassingen voor waterstof.

Bovendien is de Expo op vrijdag 8 april vanaf 13.00 uur en op zaterdag 9 april vanaf 10.00 uur voor het publiek geopend. Ook wij zullen aanwezig zijn met een stand om Laarakkers en onze duurzaamheidsstrategie te presenteren.

Een succesvol event

Met ongeveer 250 ondernemers en diverse gemeentevertegenwoordigers werd de expo geopend op donderdagavond 7 april. Diverse gastsprekers hebben hun visie gepresenteerd op het onderwerp New Energy.
Vrijdag 8 en zaterdag 9 april hebben meer dan 300 scholieren en andere geïnteresseerden de beurs met als thema “Waterstof en meer” bezocht.
Laarakkers heeft een duurzaamheidsstrategie ontwikkeld op basis van het 4-zuilen model, waarbij waterstof één van de thema’s is als het gaat om verduurzamen van ons wagen- en machinepark. Op onze stand hebben wij vele interessante gesprekken gevoerd met bezoekers en andere standhouders.
De eerste stappen richting duurzaamheid zijn gezet en hoe mooi zou het zijn als we samen met de andere bedrijven uit de verdere stappen kunnen zetten op weg naar zero emissie.