Laarakkers Groep presenteert de eerste e-truck in het Land van Cuijk

Op donderdag 8 juni presenteerden Wim Martens Logistics en Laarakkers de eerste e-truck in het Land van Cuijk aan wethouder Antoinette Maas, de burgemeester van Weeze (DE), Georg Koenen, en de pers.  

Onderdeel van de presentatie was natuurlijk ook een proefrit in de volledig elektrische Volvo FH 4×2 Electric. Deze truck rijdt volledig emissievrij (dus zonder uitstoot van uitlaatgassen) en is geluidsarm in vergelijking met een truck die op diesel rijdt. Het is een goed alternatief voor kortere afstanden en biedt ook de mogelijkheid om in gebieden te rijden waar dieseltrucks niet meer zijn toegestaan. Sinds enkele weken wordt de truck ingezet om zand en grind te vervoeren voor Wim Martens Logistics partner Van Nieuwpoort op een vaste route. 

Wim Martens Logistics blijft investeren in het verduurzamen van het wagenpark. Samen met de andere bedrijven in de Laarakkers Groep wordt de klant een verantwoorde en duurzame dienstverlening aangeboden.

Foto: Wiljan Laarakkers (direteur Laarakkers), wethouder Antoinette Maas, Georg Koenen (burgermeester van Weeze) en Boyk Martens (directeur Wim Martens Logistics) met de Volvo FH 4×2 Electric