Laarakkers en Martens Democom starten samenwerking

PERSBERICHT

Laarakkers en Martens Democom slaan handen ineen!

SAMBEEK (NL) / GENK (BE) – Op 24 oktober 2019 is de samenwerking tussen Laarakkers en Martens Democom officieel bekrachtigd. Beide bedrijven bundelen hun krachten in een nieuwe Duitse onderneming: Laarakkers Democom GmbH. De samenwerking legt zich toe op de sloop en ontmanteling van industriële installaties en gebouwen, waaronder elektriciteitscentrales, staalfabrieken, productielijnen en petrochemische sites.

Laarakkers is met 75 jaar ervaring in Nederland, en inmiddels ruim 25 jaar op de Duitse markt, een toonaangevende speler in de sloopsector. Het bedrijf is gespecialiseerd in sloopwerken, asbestverwijdering, grondstofrecycling en projectontwikkeling.

Martens Democom is reeds 30 jaar actief en gespecialiseerd in sloop- en demontagewerken in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. Naast de sloop van elektriciteitscentrales zijn ze ook gekend om hun projecten binnen de staalindustrie en de petrochemische sector. Aanvullend zijn ze ook actief in asbestverwijdering en hebben ze hun activiteiten in de materiaalrecyclage, met onder andere een eigen recyclagelijn voor verwerking van kabelafval tot granulaten.
Met hun Duitse marktkennis en de complementaire ervaring binnen beton- en staalafbraak willen beide partijen onder de naam Laarakkers Democom GmbH klanten ontzorgen in geheel Duitsland. Ze beschikken daarbij over ervaren en gespecialiseerd personeel met een modern en geavanceerd machinepark in de range van 5 tot en met 170 ton.

Naast deze samenwerking blijven Laarakkers en Martens Democom projecten onder hun eigen naam uitvoeren.

Inmiddels heeft Laarakkers Democom haar eerste grote project aangenomen.

Bezoek de website www.laarakkersdemocom.de voor meer informatie.

EINDE PERSBERICHT

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Jan Hage, Kris Martens of Wiljan Laarakkers.

Laarakkers Democom GmbH
info@laarakkersdemocom.de
+49 211 418 73 211
Schiessstraße 46
40549 Düsseldorf