Herlancering Laarakkers Projektentwicklung

 

Laarakkers Projektentwicklung GmbH wordt RESITE Flächenentwicklung GmbH! Met deze naamswijziging gaat er een nieuwe merkidentiteit gepaard.

Door de herlancering van de naam, zal de focus van het bedrijf vooral op het ontwikkelen en saneren van grondstukken komen te liggen. Het bouwen van woningen of andere gebouwen zal meestal uitbesteedt worden aan partner-bedrijven.

Vanaf nu is de nieuwe website resite.de online. Hier vindt u onder andere informatie over diensten en projecten van het bedrijf.

Onder leiding van directeur Merlijn Güppertz zal RESITE Flächenentwicklung het voorbereiden van percelen aanbieden. Het bedrijf koopt grond en neemt hierbij alle risico’s op zich zoals o.a. bodemverontreiniging. Daarnaast houdt het bedrijf zich bezig met wijzigen van bestemmingsplannen, daarbij wordt het gebied technisch voorbereid en aangesloten op de bestaande infrastructuur. Ten slotte worden de percelen verkaveld en op de markt gebracht.

“Als onderdeel van de Laarakkers Groep vormt RESITE een goede aanvulling op het gebied van het saneren van uitdagende grondstukken. Vanaf het wijzigingen van bestemmingsplannen tot aan het slopen en vervolgens het bouwrijp maken van de grond voor nieuwbouw biedt Laarakkers het totale pakket aan. “, volgens Merlijn Güppertz, directeur van RESITE Flächenentwicklung GmbH.