Laarakkers zorgt voor de veiligheid van zijn eigen grensoverschrijdende pendelaars

 

Twee medewerksters van Laarakkers zijn sinds begin deze week gecertificeerd door de Arbeitsmedizinischen und Sicherheitstechnischen Dienst (ASD) in Kleve en mogen nu zelf coronatests afnemen.

Als internationaal bedrijf met meer dan 100 medewerkers uit Duitsland en Nederland zijn dergelijke maatregelen voor ons een absolute “must”, omdat veel van onze medewerkers grensoverschrijdende pendelaars zijn en dagelijks de Duitse of Nederlandse grens oversteken om op de bouwplaatsen in Nederland en NRW (Duitsland) en ook op de diverse kantoren in Boxmeer, Sambeek en Düsseldorf (D) te gaan werken. Zeker in tijden van de Corona-crisis is het voor ons heel belangrijk om op de hoogte te blijven van de maatregelen om de veiligheid van onze medewerkers te waarborgen. Daarom worden alle medewerkers regelmatig getest!

De sneltests die we uitvoeren, dienen als back-up voor onze medewerkers op de bouwplaatsen. Zo kunnen we altijd zeker zijn dat iedereen regelmatig getest kan worden, ook als er geen afspraken bij een officiële teststraat gemaakt kan worden. Dankzij onze gecertificeerde medewerksters kunnen we nu zelf voor veiligheid zorgen!