Onze klanten

Met ruim 600 internationale sloop-, bouw- en vastgoedprojecten per jaar, ontzorgen wij klanten in uiteenlopende sectoren. Hieronder een overzicht van onze klanten waarmee we samen ruimte maken voor de toekomst.Balast Nedam

Balast Nedam is een bouw- en ontwikkelbedrijf dat van kleinschalige opdrachten tot grote infrastructurele werken of hoogbouw onder complexe omstandigheden uitvoert.


Woonstichting ‘thuis

Als verhuurder van sociale woningen levert ‘thuis een actieve bijdrage aan een duurzame, toekomstbestendige samenleving waarin iedereen mee kan doen.


Van Wijnen

Door te ontwikkelen, bouwen, beheren en onderhouden helpt Van Wijnen mens en maatschappij aan gebouwen die de kwaliteit van het wonen, werken, leren en leven verhogen.


The Coatinc Company

The Coatinc Company realiseert individuele systeemoplossingen voor oppervlaktebehandelingen en dienstverleningen.


Synvest

SynVest beheert beleggingsfondsen in aandelen, obligaties en vastgoed.


Heijmans

Heijmans bouwt aan de contouren van Nederland en combineert de activiteiten Vastgoed & Woningbouw, Wegen & Civiel en Utiliteit.


Raedts

Bouwbedrijf Raedts verricht service, onderhoudt, verbouwt, renoveert en beheert gebouwen voor uiteenlopende opdrachtgevers.


Rendon

De Rendon Onderhoudsgroep bestaat uit een renovatiebedrijf, aannemersbedrijf, bouwbedrijf, twee schildersbedrijven en een bedrijf voor inspectie- en onderhoudsadvies.


Strukton

Strukton Worksphere ontwikkelt oplossingen voor onderhoud, nieuwbouw, ontwikkeling en renovatie.


Bots

Bots Bouwgroep is als bouwbedrijf gespecialiseerd in de realisatie tot en met nazorg van uiteenlopende bouwprojecten en -oplossingen.


Dura Vermeer

Dura Vermeer levert als bouwbedrijf uiteenlopende oplossingen in de bouw, infrastructuur, engineering en dienstverlening.


Cornelis Huygens

Cornelis Huygens (her)ontwikkelt bestaand en nieuw vastgoed met beheer van investeringen voor eigen risico.


Friesland Campina

Friesland Campina produceert voeding op basis van zuivel voor heel specifieke groepen consumenten, zoals peuters of volwassenen met speciale behoeften. Daarnaast levert Friesland Campina aan de voedingsindustrie en farmaceutische industrie ingrediënten voor hun producten.


Kadans

Kadans Science Partner richt zich op de ontwikkeling, belegging, bouw, financiering, koop, verhuur en beheer van bedrijfs- en kantoorgebouwen in combinatie met laboratoria, cleanrooms, R&D ruimten, geconditioneerde ruimten, tech hallen en pilot plants voor R&D afdelingen van bedrijven, kennisinstellingen en kennisintensieve bedrijven in innovatieve sectoren.


Nutricia

Nutricia Early Life Nutrition zet als voedingsproducent van voeding actief in voor de eerste levensjaren door stimulatie van gezonde voeding en eetgewoonten in de eerste 1000 levensdagen.


Mariënburg Campus

Mariënburg Campus is een complex bestaande uit een universiteit, diverse kantoorpanden voor Data Science gerelateerde bedrijven en appartementencomplex voor studenten.


Mooder Maas

Mooder Maas is een aannemerscombinatie, bestaande uit de hoofdaannemers Dura Vermeer en Ploegam, voor de gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum.


Sligro Food Group

Sligro Food Group bestaat uit foodservicebedrijven in Nederland en België die met een totaalpakket food en aan food gerelateerde non food producten en diensten actief zijn in de groothandelsmarkt voor de etende en drinkende mens.


Gemeente Boxmeer

Gemeente Boxmeer houdt zich bezig met zaken die rechtstreeks en uitsluitend van belang zijn voor de inwoners in Boxmeer.